HTML

mondial

foci

Friss topikok

Linkblog

Archívum

3. nap, USA-Kanada és Panama-Guadeloupe

2011.06.08. 12:28 Mondial

Szegény kis Gwada Boyz, nem indulhat a vb-n ugye szemét franciák miatt, lenyilatkozzák, h ez a torna olyan nekik, mint egy világbajnokság, a Marseillest kell hallgatniuk himnusz gyanánt és akkor az első meccsük egy ilyen, tulképp az első félidő utolsó negyed órájában minden eldőlt...ámbátor Panama jobb volt. A Marea Roja nagyon kis masszív csapat, nem véletlen a 2005-ös ezüstérem, az egyik legdinamikusabban fejlődő csapat a térségben. Ámbátor Jovial második góljánál biztos izgultak azért. :)

 

A jenkik hozták a kötelezőt. Jermaine Jones a Schalkéből mostanában tejesen kiszorult ütközőember kapta meg Edu helyét, más komolyabb meglepetés nem volt a kezdőben. Howard-Cherundolo, Goodson, Ream(új ember a védelemben), Bocanegra-Dempsey, Jones, Bradley, Donovan-Agudelo, Altidore

Sima liba volt, de nem éreztem akkora fölényt, mint a mexikóiak bemutatkozó meccsén. Igaz az ellenfél is talán erősebb volt, a juharlevelesek jól tartották magukat, sztem jobb csapatuk van, mint 2 éve. Az Egyesült Államok nem volt annyira meggyőző, mindenesetre tulképp ez a vb csapat, nevekben nagyon jól állnak. Egyelőre Mexikó nekem meggyőzőbb volt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mondial.blog.hu/api/trackback/id/tr152967518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása