HTML

Salvador-Costa Rica és Mexikó-Kuba

2011.06.10. 18:59 Mondial

Az öt mexikóit tehát kizárták a keretből és mivel már Osorio is elhagyta a csapatot már csak 17-en vannak. A szövetség azóta próbálja magyarázni a dolgokat, miszerint fertőzött hússal kerülhetett a szervezetükbe az említett szer, ugyanaz a hivatkozási alap, mint a bicajos Contador esetében. Mindenesetre ezek a játékosok már nem játszhatnak a továbbiakban, ami főleg Ochoa és Rodriguez esetében nagy érvágás lehet a későbbiekben. Bár Maza Rodriguez pótlására ott van ugye Rafa Marquez. Szó volt arról is, hogy az El Salvador elleni meccs eredményét törlik, de az elég mulatságos lenne.

 

A második meccs volt az övék, de ha már így belekezdtünk a mexikói témákba folytassuk is azzal. Szóval nem sok kellemesebb ellenfél van Kubánál, az El Trinek is jól jött most a nagy sokkhatásra. Nagyon simán győztek, a Salvador elleni meccsképet hozták, remek ez a Barrera, dos Santos, Guardado, Chicha négyes. És van cserecsatár is, de Nigris bizonyította, hogy lehet rá számítani, újfent egy góllal. Chicharito már 5 gólnál jár! Tavares-Juarez, Marquez, Morales, Salcido-Torrado-Barrera, dos Santos, Guardado-Chicharito, Reyna volt a kezdőcsapat. Juarez, Barrera, dos Santos és Chicharito nyújtott átlagon felülit, a csereként beálló Hernández a jobbszélen remekül szopatta a kubai védelem bal oldalát, jelezve De Nigris után, hogy van élet a padon is. Két meccs után 6 pont, 10-0-s gólkülönbség, ilyen jó kezdés nem volt még a Copa de Oron, kicsit félek, hogy marad e ebből a végére is...A Costa Rica elleni utolsó meccs nem oszt nem szoroz, érdekes lehet viszont annyiból, hogy ha elveszítik elkerülik a négy között a jenkiket. De ez a hűvös mexikói tréner De la Torre egyenesebb ürgének néz ki nekem.

"Chepo" De la Torre

 A másik meccs sokkal izgalmasabb és drámaibb volt, a végén a sors igazságot szolgáltatott, mert Saborio ennyi helyzettel Copát tudna nyerni csapatának. A bíró sem Costa Ricát segítette, La Volpe ki is volt akadva rendesen. Marrufo játékvezető aztán a meccs végére elérte, hogy mindkét fél gyilkos emlékekkel gondoljon rá, mert az ígért 4 helyett 5 percet hosszabbított, hát persze, hogy kiegyenlítettek a ticok. :) Zelaya meg bebizonyította annak jogosságát, hogy a mexikóiak ellen 40 méterről is rálőtték a szabadokat. :) Igazságos döntetlen, El Salvador viszont max a nem biztos továbbjutásnak örülhet, mert ott valszeg jönnek az amcsik. Nem nagyon lesznek már ebben a csoportban 3.-iknál jobbak. Amúgy hiába a jobb egyéni teljesítmények, Costa Rica végig fölényben játszott, jobb csapata van, mint El Salvadornak. Sőt megkockáztatom jobb, mint 2 évvel ezelőtt és akkor tizenegyesrúgásokkal estek ki Mexikó ellen az elődöntőben. Na majd meglátjuk.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mondial.blog.hu/api/trackback/id/tr902973746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása