HTML

mondial

foci

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Mexikó-Guatemala és Egyesült Államok-Jamaica

2011.06.26. 11:42 Mondial

Az El Tri összeállításában meglepetés nem volt, a legutóbbi mérkőzésen látott csapat kezdett. Tehát Talavera-Juarez, Moreno, Marquez, Salcido-I. Castro, Torrado-Barrera, dos Dantos, Guardado-Hernández


Az eddig látott meccseik alapján nem igazán gondolhattul, hogy Guatemala komolyabb erőpróba elé állítja őket, de aztán mindent felborított Carlos Ruiz gólja, ami Moreno hatalmas és Talavera kapus kisebb hibája után született. Mexikó hátrányban és erre még nem volt példa a tornán. Nem is játszottak igazán jól, bár a helyzeteik megvoltak. Aztán a szünetben jött De Nigris, aki már többször bebizonyította, hogy remek csere tud lenni és most is...rögtön egyenlített, szó szerint bebrusztolta a labdát, Utána már ment a szekér, sorra jöttek a helyzetek, amiből Chicharito besarkalt egyet. Ez volt a hatodik gólja a tornán. Mexikó a négy között!

Az amerikaiknál mindenképpen meglepetés volt, hogy a Golden Boy, vagyis Landon Donovan csak a kispadon kezdett, állítólag valami fegyelmezési dolog lehet a háttérben, mert késett az edzőtáborba való visszatérésről. Helyette Kljestan kapott lehetőséget, aki jól játszott idáig. Howard-Cherundolo, Goodson, Bocanegra, Lichaj-Bradley, Jones, Kljestan, Dempsey-Altidore- Bedoya volt a kezdőcsapat. A jamaicaiak számomra csalódást nyújtottak ezen a mérkőzésen, hisz bár ott volt most Shelton, Johnson és Richards is a kezdőcsapatban és a meccs helyzetét rögtön az elején elpuskázta Luton Shelton, végig a kapujuk elé behúzódva játszottak, vártak az amerikaiakra. Akiknél a meccs elején lesérült Altidore, ami kicsit vissza is vetette őket. A jenkiknél érzem a potenciált, de valahogy nem tűnnek élesnek, de most ez ez ellen a Jamaica ellen bőven elég volt. Szerencsés gól Jonestól és végre Dempsey is betalált, a Guadeloupe elleni balfaszkodás után biztos jót tett a lelkének a gól. Donovan is beállt a végére, azért szükség van rá.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mondial.blog.hu/api/trackback/id/tr183015598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása