HTML

mondial

foci

Friss topikok

Linkblog

Archívum

El Salvador-Kuba és Mexikó-Costa Rica

2011.06.13. 15:25 Mondial

Most kicsit ugrunk a meccsek sorrendjében és előrevesszük az A csoport harmadik körét, amit tegnap éjjel bonyolítottak le.

Az első meccs Salvador és Kuba összecsapása volt, ahol a tét Salvador számára volt jelentős, győzelemmel, lehetőleg minél nagyobb gólkülönbségű győzelemmel volt még esélyük a továbbjutásra, persze ez más csapatok teljesítményétől is függ, még most is. Halványan még a második helyre is volt esélyük egy nagyon nagy gólkülönbségű kiütéssel, de ehhez az is kellett, hogy az El Tri verje szarrá a ticokat. Salvador megtette, amit megkövetelt a haza, végre Ramirez is pályára lépett és ők ketten Zelayával szarrá alázták szegény szigetországiakat. Osei Romero már az előző Copán is remekül játszott, számomra érthetetlen volt eddig a mellőzése, Salvador nagyon simán nyert és még arra is vigyázott, hogy legalább akkora különbséggel ahogy Costa Rica tette, így alakult ki a 6-1-es végeredmény. A csereként beálló Quintanilla és a végre pályára kerülő amerikai születésű Alvarez pedig azt is bizonyította, hogy van potenciál a kispadban is, remélem továbbmennek.

Nagy hype előzte meg a Costa Rica-Mexikót, ami érthető is, hisz két éve idegborzoló elődöntőt vívtak egymással a felek, Mexikó legkeményebb meccse volt az akkor. Na meg ez a meccs mindig rangadó, Costa Rica 3-szor szerepelt azért világbajnokságon. Mexikónak azonban remek csapata van, tényleg nehéz elképzelni, hogy ki fogja ezt a csapatot megállítani. Talán az amcsik, de nekik is nehéz dolguk lesz. Mindenesetre más nemigen. Én a magam részéről a képzeletbeli harmadik helyre tettem az eddig mutatott játék alapján a ticokat, ehhez képest nagyon simán nyertek ellenük, egy egyfélidős rohamnak köszönhetően. Ezúttal a két szélső Barrera és Guardado volt nagy formában, Chicharito most nem rúgott gólt, Guardado viszont talán a torna gólját is bevágta. Talavera-Juarez, Marquez, Moreno, Salcido-Castro, Torrado-Barrera, dos Santos, Guardado-Chicharito. a ticoknál Borges egyelőre a tornán nem találja önmagát, de a csatárok remekek, most a csereként beálló Urena talált be, de Saborio és Ruiz is jó játékos. 4-0-ás félidőnél Salvador elkezdett reménykedni, hogy talán második lesz, de a másodikban visszavettek a mexikóiak.

Így a csoport végeredménye:

1. Mexikó 9 pont

2.Costa Rica 7-5 4 pont

3. Salvador 7-7 4 pont

4. Kuba 0 pont

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mondial.blog.hu/api/trackback/id/tr312980565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása