HTML

mondial

foci

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Elődöntők

2011.06.26. 18:58 Mondial

Csak összejött az álomdöntő végül, még ha nem is olyan simán, mint ahogy sokan várták.

Az Egyesült Államok játéka továbbra sem lehengerlő, meddő fölényben játsszák meccseiket, helyzet kevés akad és ezután a meccs után, talán Bradley is rájön, hogy kár Donovant a kispadon jegelni. A lényeg, hogy sikerült a visszavágás, Panama a második félidő elején fölényben játszott ugyan, de Blas Perez nagyon hiányzott. A jenkiknél pozitív meglepetés volt Freddy Adu csere játéka, lendületet hozott a második félidőben, talán végre beérik a csodagyerek?

 

Mexikó úgy néz ki fogy el a torna végére, De Nigris bejövetele megint nagyon kellett és Chicha is betalált újfent, 7.-ik gólját lőtte. A végén Espinoza nem bírt az idegeivel, így Honduras nem búcsúzott szépen. 5 meccsükből egyet nyertek, így jutottak az elődöntőbe.

 

Álomdöntő!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mondial.blog.hu/api/trackback/id/tr373016660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása