HTML

mondial

foci

Friss topikok

Linkblog

Archívum

doppingbalhé2

2011.06.10. 19:22 Mondial

Chuck Blazer, aki nagy fejes a Concacafnál, úgy nyilatkozott, hogy ma üléseznek arról, hogy engedélyezzék e Mexikónak, hogy a kiesett játékosokat pótolják e vagy sem. Ez abból a szempontból érdekes és nem biztos, hogy fair play gyanús, mert, ha egy csapatból sérülés miatt 5-6 játékos kiesik, nem valószínű, hogy hasonló felmerül. Itt látszik, hogy a stadionok azért elsősorban Mexikó miatt telnek meg, ott érdekli az embereket a legjobban az esemény, az El Tri nélkül azért ez a torna sokkal kevesebbet ér...

 

Közben Ruben Israel a salvadoriak kapitánya próbálja a maga malmára hajtani a balhét, mintegy nyomást helyezett a Concacafra, hogy mi lesz az ő meccsükkel, amikor ők becsületesen készülnek, dopping nélkül meg minden. Ő sem lett szimpatikusabb.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mondial.blog.hu/api/trackback/id/tr712973800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása